Μπόλονι vs Ολυμπιακός: Με... 25% επιτυχία στο ντέρμπι (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπόλονι vs Ολυμπιακός: Με... 25% επιτυχία στο ντέρμπι (vids)

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι για τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η δική του προϊστορία με τους Πειραιώτες έχει να επιδείξει μόλις μια νίκη...
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Ρουμάνος νυν κόουτς του «τριφυλλιού» κλήθηκε να βγάλει τους «πράσινους» από το αδιέξοδο στο οποίο είχαν βρεθεί με τον Ντάνι Πογιάτος, το εγχείρημα με τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν απέφερε καρπούς και έπρεπε η αλλαγή να σημειωθεί άμεσα για να ... σωθεί ό,τι σώζεται.

Με τον Μπόλονι στον πάγκο, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης», εκεί όπου σε δύο επισκέψεις στο παρελθόν ο προπονητής των «πράσινων» έχει φύγει ηττημένος.

Αρχικά, ήταν την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 και συγκεκριμένα στις 20 του Οκτώβρη, όταν τότε ο Μπόλονι ως κόουτς της Σταντάρ Λιέγης συνάντησε τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Champions League.

Στο ματς του Φαλήρου, οι Βέλγοι είχαν προηγηθεί με τον Ιγκόρ ντε Καμάργκο στο 37ο λεπτό, ωστόσο, σε μια δραματική νίκη για τους «ερυθρόλευκους», ο Μήτρογλου είχε ισοφαρίσει με κεφαλιά στο 43' και ο Στολτίδης στο 90' σε μπέρδεμα στην άμυνα της Σταντάρ έγραψε το τελικό 2-1.

Όταν ο Μπόλονι πήγε στο «Γ.Καραϊσκάκης» έχοντας βρεθεί στον πάγκο του ΠΑΟΚ, πάλι είδε τη δική του ομάδα να προηγείται και να δέχεται την ανατροπή. Αυτή τη φορά, όμως, όλα είχαν τελειώσει από το πρώτο μέρος στις 2/11/2011.

Ο Μπαλάφας στο 25' από κοντινή απόσταση είχε εκμεταλλευτεί την αδυναμία των Πειραιωτών να διώξουν τη μπάλα από τα καρέ τους και είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον «δικέφαλο του βορρά».

Οι κεφαλιές των Φουστέρ και Τζεμπούρ στο 35' και το 42' έφεραν τούμπα το παιχνίδι και διαμόρφωσαν το 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Μια νίκη στα δυο ματς εντός έδρας

Με την ιδιότητα του προπονητή της Σταντάρ, στην Λιέγη, ο Μπόλονι πανηγύρισε την μοναδική – μέχρι σήμερα – νίκη του απέναντι στην ομάδα του Πειραιά, στην πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών.

Τα γκολ των Εμποκανί (31') και Γιοβάνοβιτς (88') σ' εκείνο το παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στις 4 του Νοέμβρη του 2009 είχαν χαρίσει στο βελγικό κλαμπ τους τρεις βαθμούς στους ομίλους του Champions League.

Σημειώνεται πως από εκείνο το γκρουπ τελικά πέρασε ο Ολυμπιακός μαζί με την Άρσεναλ στην επόμενη φάση και η Σταντάρ τερμάτισε στην 3η θέση, οριακά πάνω από την Άλκμααρ.

Όταν ο ΠΑΟΚ του Μπόλονι φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στις 5 του Φλεβάρη του 2012, όλα είχαν τελειώσει από το πρώτο 20λεπτο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που είχε δει τους Αμπντούν (5') και Μιραλάς (18') να σκοράρουν γρήγορα ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Σ' εκείνο το ματς είχε αποβληθεί ο Λάζαρ για τον ΠΑΟΚ στο 76ο λεπτό για κλωτσιά σε αντίπαλό του που προκάλεσε μια μικρή σύρραξη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα