Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό και ο Ελ Αραμπί!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό και ο Ελ Αραμπί!

bet365

Mετά τον Χασάν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει προσβληθεί από κορονοϊό και είναι ήδη σε καραντίνα, κάτι που σημαίνει πως τέθηκε νοκ άουτ για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό!
Σύμφωνα με το Radio Mars και άλλα ΜΜΕ ο Ελ Αραμπί έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και μπήκε σε καραντίνα στο Καμερούν. Μαζί του είναι και ο γιατρός της Εθνικής Μαρόκου, Σαϊντ Ζακίνι. Έχει μείνει στο πλευρό του.
Σύμφωνα με τις νεότερες πηγές η πληροφόρηση αυτή επιβεβαιώνεται πράγμα που σημαίνει πως και ο φορ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τίθεται επίσης εκτός (μετά τον Χασάν) για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ελ Αραμπί, όπως και ο Αιγύπτιος θα χάσουν φυσικά και το ματς με τη Σίτι.
Να υπενθυμίσουμε πως οι Χασάν και Ελ Αραμπί σε ένα διάστημα 8-10 ημερών θα μπορούν να ξανακάνουν τεστ. Θέλουν ένα αρνητικό για να προπονηθούν και πάλι και δύο για να ξαναπαίξουν. Προς το παρόν θα μείνουν σε καραντίνα εκεί που είναι, στην Αφρική. Επίσης με βάση το νέο πρωτόκολλο για να μην γίνει ένα ματς στη Λίγκα χρειάζονται πέντε θετικά κρούσματα παικτών στο τελευταίο χρονικά τεστ της εκάστοτε ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα