ΠΑΟΚ: Παραμένουν εκτός Καντουρί και Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Παραμένουν εκτός Καντουρί και Αουγκούστο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Παραμένουν εκτός Καντουρί και Αουγκούστο

bet365

Η εικόνα των δύο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν καλύτερη, όμως δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης.

Ο πονοκέφαλος παραμένει για τον Πάμπλο Γκαρσία, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε τους Αουγκούστο και Ελ Καντουρί να μην συμμετέχουν στην σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου».

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Δύσκολα περίμεναν το πρωί της Τρίτης (17.11) τους παίκτες του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, με την προπόνηση να έχει τρέξιμο, αυξημένη ένταση και να είναι αφιερωμένη στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Η δουλειά ξεκίνησε με συναρμογή, ακολούθησε ένας στίβος μάχης με διάφορους σταθμούς και στο φινάλε είχαμε παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Ντάγκλας Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Η κατάσταση του τραυματισμού του είναι βελτιωμένη, αλλά θ’ αξιολογείται καθημερινά προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί από την πλευρά του έκανε θεραπεία και ποδήλατο. Η κλινική του εικόνα είναι καλή, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί προληπτικά σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην ποδοκνημική.

Οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Την Τετάρτη (18.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα