Άρης: Ματέο Γκαρσία και Σίλβα μπήκαν στο πλάνο του Μάντζιου

Άρης: Ματέο Γκαρσία και Σίλβα μπήκαν στο πλάνο του Μάντζιου

Gazzetta team
Άρης: Ματέο Γκαρσία και Σίλβα μπήκαν στο πλάνο του Μάντζιου

bet365

Ματέο Γκαρσία και Σιάντε Σίλβα συμμετείχαν στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη και θα βρεθούν στη διάθεση του Άκη Μάντζιο στον εκτός έδρας αγώνα (22/11) με τον Παναιτωλικό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού την περασμένη εβδομάδα με συνέπεια να χάσουν μέρος της προετοιμασίας. Πλέον το ξεπέρασαν και είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης σημείωσε… «μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Τόσο ο Ματέο Γκαρσία όσο και ο Σαντέ Σίλβα συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη και αερόβια παιχνίδια κατοχής μπάλας.

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα