Άρης: Η προπόνηση σε συνθήκες κανονικού αγώνα και το μήνυμα των παικτών (vid)

Άρης: Η προπόνηση σε συνθήκες κανονικού αγώνα και το μήνυμα των παικτών (vid)

Gazzetta team
Άρης: Η προπόνηση σε συνθήκες κανονικού αγώνα και το μήνυμα των παικτών (vid)

bet365

Η προσπάθεια δημιουργίας συνθηκών αγώνων ήταν ο λόγος του οικογενειακού διπλό που έγινε στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ οι παίκτες του Άρη έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η χθεσινή (13/11) προπόνηση του Άρη διέφερε από τις υπόλοιπες καθώς πραγματοποιήθηκε στο «Κλ. Βικελίδης» και περιλάμβανε οικογενειακό διπλό σε συνθήκες κανονικού αγώνα. Για τους ποδοσφαιριστές ήταν μια διέξοδος από τον συνηθισμένο τρόπο προπόνησης και για τον Άκη Μάντζιο μια ευκαιρία εξαγωγής συμπερασμάτων για την αγωνιστική κατάσταση του καθενός. Ο βασικός προβληματισμός του Έλληνα τεχνικού έχει να κάνει με το μεγάλο διάστημα που θα μεσολαβήσει μεταξύ του τελευταίου αγώνα με τον επόμενο απέναντι στον Παναιτωλικό (21/11) και γενικώς, το ότι στους τελευταίους (σχεδόν) δύο μήνες, η ομάδα έχει δώσει μόλις τέσσερα επίσημα παιχνίδια.

Πέραν του οικογενειακού διπλό, οι παίκτες του Άρη έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους φίλους της ομάδας καθώς τους συμβούλεψαν να μείνουν σπίτι για να είναι ασφαλείς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα