ΑΕΚ: Καμία αλλαγή στα δεδομένα με Ολιβέιρα!

ΑΕΚ: Καμία αλλαγή στα δεδομένα με Ολιβέιρα!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Καμία αλλαγή στα δεδομένα με Ολιβέιρα!

bet365

Επιθυμία τόσο της ΑΕΚ όσο και του Νέλσον Ολιβέιρα, είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα δεδομένα με τον Πορτογάλο επιθετικό.
bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στο Πορτογαλία - Γαλλία. |21+

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, υποστηρίζουν ότι θα μιλήσουν ξανά με τον Πορτογάλο φορ, ο οποίος θέλει να συνεχίσει να φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και μάλιστα από την πλευρά του δεν έχει κρύψει πρόθεση και για σημαντική ανανέωση από πλευράς διάρκειας.

Παρ' όλα αυτά η συζήτηση δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και το πότε θα υπάρξει συνάντηση για την ώρα παραμένει ανοικτό. Μάλιστα, στην ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν πως το θέμα της ανανέωσης του δεν μπορεί να θεωρείται τυπικό καθώς μπορεί και να μην βρεθεί η «χρυσή» τομή μεταξύ των δύο πλευρών όταν κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα, από την πλευρά του ήταν κλεισμένος σε ξενοδοχείο (λόγω των κρουσμάτων Covid-19) μαζί με τον Έλντερ Λόπες, και δούλευε καθημερινά στο γυμναστήριο ενώ αυτό που έλεγε χαρακτηριστικά είναι ότι «η χρονιά δεν μου έχει πάει καλά μέχρι τώρα, αλλά θέλω να είμαι πανέτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Σε κάθε περίπτωση το κεφάλαιο Ολιβέιρα παραμένει ορθάνοιχτο για την ΑΕΚ και από πλευράς της ομάδας αλλά και από πλευράς επιθυμίας του παίκτη που στην παρούσα φάση εμφανίζεται να έχει ως προτεραιότητα να μιλήσει με την Ενωση για ανανέωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα