Αρης: Ελαφρύ διάστρεμμα ο Σίλβα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο 23χρονος χαφ ακολούθησε ατομικό, λόγω ενός μικροπροβλήματος που ταλαιπωρεί. Καλύτερα ο Ματέο Γκαρσία
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα (13/11) ο Σαντέ Σίλβα, λόγω ενός διαστρέμματος ελαφριάς μορφής που τον ταλαιπωρεί. Την ίδια στιγμή ο Ματέο Γκαρσία ανέβασε ρυθμούς. Οι παίκτες του Αρη θα έχουν το Σαββατοκύριακο ρεπό.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
"Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (το πρόγραμμα περιελάμβανε οικογενειακό διπλό).
Ο Ματέο Γκαρσία (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμό, ενώ ο Σαντέ Σίλβα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (διάστρεμμα ελαφριάς μορφής στον αστράγαλο).
Το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό.
Στις προπονήσεις θα επανέλθουν την Δευτέρα. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου."
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
