ΑΕΚ: Αρνητικοί Μπακάκης, Μάνταλος και Χνιντ, δύο τα νέα κρούσματα

ΑΕΚ: Αρνητικοί Μπακάκης, Μάνταλος και Χνιντ, δύο τα νέα κρούσματα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Αρνητικοί Μπακάκης, Μάνταλος και Χνιντ, δύο τα νέα κρούσματα

bet365

Μπακάκης, Μάνταλος και Χνιντ που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, έδωσαν αρνητικό δείγμα στα τεστ της Παρασκευής. Δύο νέα κρούσματα με μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από νέα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού πέρασαν το πρωί της Παρασκευής στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Σε αυτά συμμετείχαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που είχαν ανιχνευτεί θετικοί το τελευταίο διάστημα μετά τη διασπορά του ιού.

Οι Μπακάκης, Μάνταλος και Χνιντ, οι οποίοι είχαν βρεθεί θετικοί στον Covid 19, έδωσαν την Παρασκευή αρνητικό δείγμα. Και οι τρεις είναι απολύτως καλά για να επιστρέψουν στις προπονήσεις, ωστόσο θα υπάρξει προληπτικά και ένας ακόμη έλεγχος.

Τη Δευτέρα (16/11) αναμένονται τεστ για πολύ περισσότερο κόσμο από τους νοσούντες τόσο για ποδοσφαιριστές που έχουν προσβληθεί από τον ιό όσο και για μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αρνητικό δείγμα στα τεστ της Παρασκευής είχαν και όσοι παίκτες των κιτρινόμαυρων δεν είχαν βρεθεί θετικοί το προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον ένα αρνητικό τεστ έδωσε και μέλος του προπονητικού επιτελείου που είχε βρεθεί θετικός.

Αντίθετα από τον νέο έλεγχο προέκυψαν δύο θετικά δείγματα από μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που δεν αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Αρνητικά ήταν τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, στον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν σήμερα, για τους Μιχάλη Μπακάκη, Πέτρο Μάνταλο και Νασίμ Χνιντ, όπως και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα πρωινά τεστ στα Σπάτα. Αρνητικό ήταν και το τεστ μέλους του προπονητικού επιτελείου, που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Κατά τον σημερινό έλεγχο βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα