ΠΑΟΚ: Ανεβαίνει διαρκώς ο Βιεϊρίνια (vid)

ΠΑΟΚ: Ανεβαίνει διαρκώς ο Βιεϊρίνια (vid)

ΠΑΟΚ: Ανεβαίνει διαρκώς ο Βιεϊρίνια (vid)

bet365

Στην πρώτη προπόνηση, μετά το τριήμερο ρεπό, ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και στο οικογενειακό διπλό.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δίνει τη δική του μάχη για να προλάβει το χρόνο και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου ρεπό ο 34χρονος άσος του ΠΑΟΚ συνέχισε να δουλεύει ατομικά, ενώ στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε κανονικά στο οικογενειακό διπλό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είδε με ικανοποίηση τον Πορτογάλο αρχηγό να βγάζει για πρώτη φορά το πρόγραμμα της ομάδας, καθώς είναι προφανές ότι ποντάρει στην παρουσία του στα επόμενα παιχνίδια του «Δικεφάλου» μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/11) εκτός από τις προσπάθειες του Αντρέ Βιεϊρίνια η κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κατέγραψε στιγμές από το οικογενειακό διπλό, όπου ξεχώρισαν τα γκολ των Ντάγκλας Αουγκούστο και Τόμας Μουργκ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα