Παναθηναϊκός: Στον... δρόμο που χάραξε ο Χατζηγιοβάνης!

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Στον... δρόμο που χάραξε ο Χατζηγιοβάνης!

bet365

Το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα έκανε την Τετάρτη ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κι έγινε ο 85ος Έλληνας διεθνής στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Πούγγουρας, Μπουζούκης και Αλεξανδρόπουλος φιλοδοξούν να τον ακολουθήσουν!

Ολυμπιακός - Άλμπα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Ο Παναθηναϊκός παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια δεν έχει σταματήσει να... τροφοδοτεί την Εθνική ομάδα με ποδοσφαιριστές. Άλλωστε αν βγαίνει κάτι θετικό από την όλη κατάσταση, είναι οι αρκετοί νέοι Έλληνες ποδοσφαιριστές που προωθούνται. Την Τετάρτη ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έγινε ο 85ος που από τους «πράσινους» φτάνει στην Εθνική ομάδα.

Εκεί είχε δύο συμπαίκτες, τους Διούδη και Κουρμπέλη, αλλά και τον Ζέκα που μέσα από τον Παναθηναϊκό κατάφερε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και να βρεθεί μέχρι και την Εθνική ομάδα. Με λίγα λόγια, ο Παναθηναϊκός των τόσων προβλημάτων κατάφερε την Τετάρτη να έχει τέσσερα δικά του παιδιά στην αποστολή της Εθνικής!

Υπάρχει πλούσια συνέχεια...

Κι αν κάποιος θεωρεί πως πλέον ο επόμενος ποδοσφαιριστής από τον Παναθηναϊκό θα κάνει πολύ καιρό να κληθεί, τότε σίγουρα κάνει λάθος! Από πίσω έρχονται για να βοηθήσουν είτε άμεσα, είτε σε βάθος χρόνου την Εθνική ομάδα αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Εκείνος που είναι πιο κοντά απ' όλους όμως είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, είναι από τους άτυχους της υπόθεσης. Περίπου ένα χρόνο πριν ήταν στα πλάνα του Τζον Φαν'τ Σχιπ για να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όμως τελικά τότε αυτό δεν έγινε καθώς ο 24χρονος αμυντικός τραυματίστηκε κι έμεινε εκτός. Ωστόσο, αν συνεχίσει να πραγματοποιεί το ίδιο καλές εμφανίσεις με πέρσι δύσκολα θα αργήσει να έρθει η πρώτη κλήση!

Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμα δύο παιδιά που παίρνουν πλέον αρκετό χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα και σιγά σιγά με την σειρά τους αναμένεται να χτυπήσουν την πόρτα της Εθνικής ομάδας. Πρόκειται για τους Γιάννη Μπουζούκη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, μέλη και οι δύο της Εθνικής Ελπίδων. Ο πρώτος, έχει ενεργό ρόλο τα τελευταία τρία χρόνια στο «τριφύλλι» κι έχει πραγματοποιήσει κάποιες καλές εμφανίσεις, τις οποίες θέλει να επαναλάβει. Ο δεύτερος, πήρε πιο ενεργό ρόλο φέτος, ωστόσο πέρσι στα πλέι οφ που αγωνίστηκε άφησε αρκετές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Αν βελτιωθεί και κερδίσει την θέση του στην ενδεκάδα, τότε δεδομένα ο Φαν'τ Σχιπ θα κοιτάξει ξανά προς... Κορωπί μεριά!

Ακόμα τρεις ήδη στην Ελπίδων

Και δεν σταματάμε εδώ... Πέρα από τους Μπουζούκη και Αλεξανδρόπουλο που όπως προαναφέραμε είναι μέλη της Ελπίδων, σε αυτή έχουν ενεργότατη συμμετοχή ακόμα τρεις «πράσινοι». Ο λόγος για τους Εμμανουηλίδη, Ιωαννίδη και Καμπετσή.

Μπορεί κανείς από τους τρεις μέχρι στιγμής να μην έχει πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά αυτό είναι δεδομένο πως θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Ειδικά οι Εμμανουηλίδης και Καμπετσής έχουν δείξει αρκετά στοιχεία του ταλέντου τους, με τον πρώτο να είναι από τους βασικούς σκόρερ του Πανιώνιου πέρσι.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, ανεξάρτητα συνθηκών συνεχίζει και θα συνεχίσει να βγάζει ποδοσφαιριστές για την Εθνική ομάδα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως όλοι μιλούν με εξαιρετικά λόγια για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, εκεί δηλαδή όπου δημιουργούνται οι «αυριανοί» ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα