Παναθηναϊκός: Προσεκτικά οι Βιγιαφάνιες, Σένκεφελντ και Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Προσεκτικά οι Βιγιαφάνιες, Σένκεφελντ και Μαουρίσιο

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Προσεκτικά οι Βιγιαφάνιες, Σένκεφελντ και Μαουρίσιο

bet365

Με πολλούς απόντες λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα και με Βιγιαφάνιες, Σένκεφελντ και Μαουρίσιο να πηγαίνουν κάπως πιο προσεκτικά, έγινε η πρώτη από τις δύο προπονήσεις της ημέρας στον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζλο Μπόλονι προπόνησε και το πρωί τους ποδοσφαιριστές του στο Κορωπί και θα πράξει το ίδιο και το απόγευμα, αφού έχει προγραμματιστεί διπλό πρόγραμμα για σήμερα...

Οι Διούδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής είναι απόντες λόγω υποχρεώσεων με τα κλιμάκια της Εθνικής μας ομάδας, ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε ειδικό πρόγραμμα ώστε να εμφανιστεί ακόμα πιο έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και οι Σένκεφελντ και Μαουρίσιο έκαναν αποφόρτιση...

Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και Αγιούμπ έμειναν στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και ασκήσεις τακτικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα