Άρης: Ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζει πρόταση για τον Ροζ

Άρης: Ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζει πρόταση για τον Ροζ

Gazzetta team
Άρης: Ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζει πρόταση για τον Ροζ

bet365

Ο σερβικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την επιστροφή του Ερυθρού Αστέρα για τον Λίντσεϊ Ροζ καθώς ισχυρίζεται ότι τον Γενάρη θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Άρη.
Η ομάδα του Βελιγραδίου ενδιαφέρθηκε για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό και την περασμένη άνοιξη, αλλά το οικονομικό σκέλος της πρότασης που είχε καταθέσει απείχε αρκετά από τις απαιτήσεις των «κίτρινων». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «kurir.rs», η διαφαινόμενη πώληση του Νεμάνια Μιλούνοβιτς τον Γενάρη, θα επαναφέρει την προοπτική αγοράς του Λίντσεϊ Ροζ καθώς ο Ερυθρός Αστέρας θα καταθέσει πρόταση απόκτησης των δικαιωμάτων. Εφόσον το πράξει, μένει να φανεί αν η προσφορά θα είναι αντίστοιχη των οικονομικών «θέλω» του Άρη, πρωτίστως όμως, αν οι «κίτρινοι» θα μπουν σε διαδικασία πώλησης παίκτη ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα