Ο ΠΑΟΚ τσεκάρει τον… Τζόκοβιτς (vid)

Ο ΠΑΟΚ τσεκάρει τον… Τζόκοβιτς (vid)

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ τσεκάρει τον… Τζόκοβιτς (vid)

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στη λίστα του και τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού τερματοφύλακα, που έχει μεγάλη έφεση στις αποκρούσεις πέναλτι.

Την περίπτωση του Στέφαν Τζόκοβιτς φαίνεται πως εξετάζουν στον ΠΑΟΚ, καθώς σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «republika» αναφέρεται στο πιθανό ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για τον 18χρονο Σέρβο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του τη φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς έχει αποκρούσει πέντε φορές πέναλτι.

«Ο Τζόκοβιτς συνεχίζει μια μεγάλη παράδοση Σέρβων γκολκίπερ με τις αποκρούσεις πέναλτι και ήδη το όνομα του έχει ακουστεί μέχρι την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ όπου αγωνίζεται ένας άλλος Σέρβος, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα