Παναθηναϊκός: Τρέξιμο και απουσίες

Ο Λάζλο Μπόλονι περίμενε την διακοπή του πρωταθλήματος για να δουλέψει πάνω στα προβλήματα του Παναθηναϊκού, ωστόσο, οι αρκετοί διεθνείς και τα θέματα τραυματισμών, αποτελούν ερωτηματικό για το κατά πόσο θα μπορέσει ο Ρουμάνος τεχνικός να βελτιώσει έστω και τα βασικά.
Χωρίς επτά διεθνείς και άλλους τόσους τραυματίες διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας στο «Γ. Καλαφάτης». Απόντες ήταν οι Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Ιωαννίδης, ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Βέλεθ, Πούγγουρας, Αντονίτο, Σέχου, αποφόρτιση έκανε ο Μαουρίσιο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ.
Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορία μπάλας και ασκήσεις τακτικής.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.