Ζίβκοβιτς: «Όλοι είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε»

Ζίβκοβιτς: «Όλοι είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε»

Gazzetta team
Ζίβκοβιτς: «Όλοι είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε»

bet365

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, τόνισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όταν χρειαστεί για να μην υπάρξει κούραση στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Όλη η ομάδα είναι κουρασμένοι γιατί παίξαμε δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα σε τέσσερις μέρες, αλλά είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί τα κερδίσαμε».

Για τους πρώην συμπαίκτες από την Ξάνθη που συνάντησε κόντρα στον Απόλλωνα: «Ήμασταν τρία χρόνια μαζί στη Ξάνθη και πάντα χαίρομαι να βλέπω παιδιά που έχω δουλέψει μαζί. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο, όπως και σε όλους τους παίκτες που είχα δουλέψει στη Ξάνθη».

Για το αν είχε άγχος μη βγει η κούραση στην ομάδα: «Δεν είχα άγχος. Ξέρουμε πως είμαστε ο ΠΑΟΚ, έχουμε 30 ισάξιους ποδοσφαιριστές έτοιμους να μπουν στο παιχνίδι και να προσφέρουν. Ο Λύρατζης ήταν καλός με την PSV, και σήμερα ήταν καλός, όλοι είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η στιγμή να βοηθήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Για την συγκέντρωση που χάθηκε στο 1-1: «Όταν είσαι κουρασμένος, όταν το μυαλό σου δε δουλεύει καλά από την κούραση συμβαίνει αυτό. Στα πρώτα παιχνίδια στην Ευρώπη ήμασταν καλοί σε όλες τις λεπτομέρειες, με την Κράσνονταρ όχι τόσο γι' αυτό δεν περάσαμε. Όλοι οι συμπαίκτες μου πρέπει να προσέχουμε τις λεπτομέρειες κι αν γίνει αυτό θα είμαστε καλοί και στη συνέχεια».

Για τον ΠΑΟΚ με Φερέιρα και Γκαρσία: «Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να δίνουμε το 100% ανεξαρτήτως προπονητή. Αν κρίνουμε από τα τελευταία τρία παιχνίδια, είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που έχουμε παρουσιάσει. Έχουμε 15 μέρες να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τους αυτοματισμούς μας στη συνέχεια».

Για την συνέχεια: «Έχουμε μπροστά μας 15 μέρες να δουλέψουμε σκληρά, σε όλους τους τομείς, να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δούμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει».

Για τον ανταγωνισμό του με τον Πασχαλάκη: «Σε αυτό το επίπεδο ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός. Δεν ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλον, δουλεύουμε και οι δύο μαζί, είμαστε στρατιώτες για την ομάδα. Είναι καλός τερματοφύλακας και νομίζω πως ο ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος και βοηθάει στο τέλος την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα