Οριστικό: Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το ΑΕΛ-Λαμία

Gazzetta team
Οριστικό: Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το ΑΕΛ-Λαμία

bet365

Μετά τα ματς του Άρη με την ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο, έχουμε και τρίτο παιχνίδι που αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού την 8η αγωνιστική. Ο λόγος για το ΑΕΛ-Λαμία.

Κουτσουρεμένη και η 8η αγωνιστική στην Super League Interwetten, καθώς μετά τα παιχνίδια των Άρη με την ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο, είχαμε και τρίτο παιχνίδι που αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού. Ο λόγος για το ΑΕΛ-Λαμία.

Οι... βυσσινί όπως ανακοίνωσαν λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού είχαν θετικά κρούσματα και μάλιστα το ένα από αυτά ήταν και του μασέρ που είχε κάνει μασάζ και σε 10 παίκτες πριν την έναρξη. Έτσι αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα με την ανακοίνωση της Λίγκας να αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ-Λαμία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση έκτακτων θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Έπειτα από τον τακτικό έλεγχο, ο οποίος διενεργήθηκε την Παρασκευή, ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός και βάσει Πρωτοκόλλου δεν υπήρχε θέμα αναβολής αγώνα. Κατά τη σημερινή ημέρα, ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε συμπτώματα και μετά από επανέλεγχο διαπιστώθηκαν επιπρόσθετα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές και στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ. Κατόπιν σχετικής απάντηση της ΓΓΑ αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα