Βόλος: Δεκαπέντε συνολικά τα κρούσματα κορονοϊού!

Βόλος: Δεκαπέντε συνολικά τα κρούσματα κορονοϊού!

Gazzetta team
Βόλος: Δεκαπέντε συνολικά τα κρούσματα κορονοϊού!

bet365

Η ΠΑΕ Βόλος έκανε επίσημα γνωστό πως μετά τα τεστ της Πέμπτης για κορονοϊό έχουν διαγνωστεί θετικοί δέκα ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού.
Σε έξαρση βρίσκεται πλέον το φαινόμενο του κορονοϊού στον Βόλο. Μετά τα 2 χθεσινά κρούσματα και τα 8 που έγιναν γνωστά νωρίτερα σήμερα (5/11), η ομάδα αργά το βράδυ ανακοίνωσε πως υπάρχουν ακόμη 5, που ανεβάζουν το συνολικό αριθμό στα 15, εκ των οποίων 10 είναι ποδοσφαιριστές και 5 μέλη της ομάδας.
Η επίσημη ενημέρωση του Βόλου:
Δεκαπέντε συνολικά τα νέα κρούσματα κορονοϊού στον Βόλο. Επειτα από νεότερη εξέλιξη η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από τα σημερινά τεστ για κορονοϊό, διαγνώστηκαν θετικοί δέκα ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού.
Ολα τα μέλη της ΠΑΕ Βόλος που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό έχουν ήδη τεθεί σε απομόνωση & ενώ ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η ΠΑΕ Βόλος έχει ήδη ενημερώσει επίσημα τη Σούπερ Λίγκα για τα αποτελέσματα των τεστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα