Παναθηναϊκός: Η ιστορία του Δημήτρη Καραγιάννη!

Παναθηναϊκός: Η ιστορία του Δημήτρη Καραγιάννη!

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Η ιστορία του Δημήτρη Καραγιάννη!

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε φανέλα βασικού στον Δημήτρη Καραγιάννη στο Αγρίνιο και το gazzetta.gr σας υπενθυμίζει την ποδοσφαιρική πορεία του 20χρονου κεντρικού αμυντικού!

Τον γνωρίσαμε στις 3 Νοεμβρίου του 2020. Ο Δημήτρης Καραγιάννης έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης σε ένα παιχνίδι που κι ο ίδιος δεν περίμενε αυτό να συμβεί. Ο τραυματισμός όμως του Αχιλλέα Πούγγουρα, ανάγκασε τον Λάζλο Μπόλονι, να του δώσει την ευκαιρία του. Αγωνίστηκε ως αλλαγή για δεκατρία λεπτά!

Ένα τετράμηνο, σχεδόν, μετά ο νεαρός στόπερ παίρνει φανέλα βασικού από τον Ρουμάνο τεχνικό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό! Για πρώτη φορά στην καριέρα του, καθώς τόσο ο Πούγγουρας όσο και ο Σένκεφελντ τέθηκαν νοκ-άουτ από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στα 12 του από τον ΠΑΟΚ Μάνδρας στον Παναθηναϊκό

Πάμε να δούμε το... στόρι όμως του νεαρού αμυντικού. Ο Δημήτρης Καραγιάννης, ζει στη Μάνδρα Αττικής κι εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Οι γονείς του τον έγραψαν στον ΠΑΟΚ Μάνδρας, όπου βρέθηκε μέχρι και τα 12 χρόνια του, όταν και τον... ανακάλυψε το τμήμα σκάουτινγκ των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», αμέσως ξεχώρισαν το ταλέντο κι είδαν στο πρόσωπό του έναν αμυντικό που μπορεί να βελτιωθεί και να γίνει ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής και τον απέκτησαν. Στις «πράσινες» ακαδημίες έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, κάτι που τον Οκτώβριο του 2018 του έδωσε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Πρώτη προπόνηση και πρώτη αποστολή το καλοκαίρι

Ο Γιώργος Δώνης, βλέποντας την δουλειά του νεαρού αμυντικού, αλλά και λόγω ελλείψεων το καλοκαίρι, ανέβασε τον Δημήτρη Καραγιάννη στην πρώτη ομάδα. Στις 17 Ιουλίου, ο Καραγιάννης προπονήθηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού», ενώ μια μέρα μετά βρέθηκε και για πρώτη φορά στην αποστολή για το παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου να έρθει και η πρώτη συμμετοχή. Βρέθηκε στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι, πρώτη φορά για τον ίδιο και με τον Συλαϊδόπουλο στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Πογιάτος, βρέθηκε και στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Κρήτη. Ο πρώην προπονητής της Κ19 γνώριζε τι μπορεί να κερδίσει από τον Καραγιάννη κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήξερε πως μπορεί να εμπιστευτεί τον Έλληνα τεχνικό.

Το ντεμπούτο και οι οδηγίες του Συλαϊδόπουλου

Κάπως έτσι φτάσαμε στις 3 Νοεμβρίου όπου ο Καραγιάννης βρέθηκε και πάλι στην αποστολή, με τις απουσίες των Βέλεθ και Σάντες να... βοηθούν να συμβεί αυτό. Όπως είπε κι ο ίδιος δεν περίμενε πως θα αγωνιστεί τόσο σύντομα, αλλά η τύχη ήταν μαζί του και η ατυχία του Πούγγουρα του έδωσε αυτή την ευκαιρία, να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Φυσικά, εκείνος που ανέλαβε να δώσει τις τελευταίες οδηγίες στον νεαρό αμυντικό πριν μπει στην αναμέτρηση, δεν ήταν άλλος από τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο Έλληνας προπονητής τον γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε στη πρώτη ομάδα και για τον λόγο αυτό το πήρε πάνω του. Ο Λάζλο Μπόλονι, το μόνο που έκανε ήταν να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Η αρχή για τον 19χρονο αμυντικό έγινε κόντρα στον Απόλλωνα και απόψε στο Αγρίνιο παίρνει μία ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία να δείξει πράγματα με την πράσινη φανέλα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα