ΑΕΛ: Αποχωρεί ο Σεσέροβιτς

ΑΕΛ: Αποχωρεί ο Σεσέροβιτς

Gazzetta team
ΑΕΛ: Αποχωρεί ο Σεσέροβιτς

bet365

Ο 29χρονος χαφ βρίσκεται σε επαφές με τους «βυσσινί» και να αποχωρήσει από την ομάδα μετά από δύο και πλέον σεζόν

Χωρίς τον Αντνάν Σεσέροβιτς έπαιξε χθες (4/11) η ΑΕΛ στα Γιάννινα και πλέον ο Βόσνιος χαφ λογίζεται ως παρελθόν από τους «βυσσινί». Οπως ανακοίνωσαν σχετικά, ο 29χρονος ανασταλτικός μέσος βρίσκεται σε επαφές για τη λύση της συνεργασίας του με τη Λάρισα και έτσι θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά από δύο και πλέον σεζόν, όπου φόρεσε τη φανέλα της σε 52 επίσημα παιχνίδια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1. Κατόπιν αποφάσεως του Προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 Λάμπρος Αγγελούλης που αγωνίζεται ως στόπερ και Δημήτρης Μιλτιάδης που αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός θα υπογράψουν 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί για τη φιλοξενία την ιστορική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο δεύτερο γύρο και ευχόμαστε και στα play off.
3. Σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα μας βρίσκεται ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής Αντνάν Σεσέροβιτς.
Ήδη χθες έγινε συνάντηση με τον παίκτη και επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του για τις οικονομικές λεπτομέρειες, ώστε να ο ποδοσφαιριστής να εξοφληθεί για τα δεδουλευμένα του αφαιρουμένου του ποσοστού μειώσεως λόγω του κορονοϊού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα