Η ιδιαίτερη ημέρα του Μιχαήλ

Gazzetta team
Η ιδιαίτερη ημέρα του Μιχαήλ

bet365

Ο 34χρονος αμυντικός αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον ΠΑΣ Γιάννινα σε επίσημο ματς και ήταν φιλοξενούμενος στο... σπίτι του
Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή (4/11) ημέρα για τον Αλέξη Μιχαήλ, που βρέθηκε φιλοξενούμενος στο σπίτι του. Βλέπετε ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σε επίσημο παιχνίδι και μάλιστα αυτό ήταν στους «Ζωσιμάδες», όπου έχει περάσει τη μισή και πλέον ζωή του.
Γέννημα θρέμμα του «Αγιαξ της Ηπείρου», για πολλές σεζόν ήταν αρχηγός του και μάλιστα είναι ο παίκτης που σημείωσε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της ιστορίας του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2019 ύστερα από περίπου 15 χρόνια και περισσότερα από 300 επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα του πήγε στη Λάρισα και απόψε με τη φανέλα της ΑΕΛ τον αντιμετώπισε και τον κέρδισε με 2-1.
Σε στιγμές που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του, ενώ δεν είναι τυχαίο πως οι λιγοστοί παρευρισκόμενοι στο στάδιο τον χειροκρότησαν μόλις αντικαταστάθηκε στο 63' του ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα