Παναθηναϊκός: Η… εξαφάνιση του Εμμανουηλίδη!

Παναθηναϊκός: Η… εξαφάνιση του Εμμανουηλίδη!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η… εξαφάνιση του Εμμανουηλίδη!

bet365

Ο Έλληνας επιθετικός αποτελούσε «διαμάντι» της ακαδημίας, έκανε με επιτυχία το… αγροτικό του στον Πανιώνιο, ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχει πάρει την παραμικρή ευκαιρία στον Παναθηναϊκό!

Θεωρούνταν-και όχι άδικα- ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που βγήκαν από την ακαδημία του Παναθηναϊκού τα τελευταία πέντε χρόνια. Στις αρχές του χρόνου, η ΟΥΕΦΑ τον συμπεριέλαβε σε αφιέρωμα για τους 50 νεαρούς ποδοσφαιριστές που αναμενόταν να «λάμψουν» μέσα στον χρόνο. Με τον Γιώργο Δώνη δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε(269 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα), την περυσινή σεζόν έφυγε δανεικός για τον Πανιώνιο και επέστρεψε στο «τριφύλλι», έχοντας πραγματοποιήσει ένα απόλυτα επιτυχημένο «αγροτικό». Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης Σε 23 αγώνες πέτυχε 6 γκολ, έδωσε 2 ασίστ και κατάφερε να ξεχωρίσει σε έναν σύλλογο που βίωνε μία από τις χειρότερες καταστάσεις στην ιστορία του.

«ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ»

Το καλοκαίρι, στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έφτασαν προτάσεις για την παραχώρηση του παίκτη. Κυρίως για δανεισμό, με οψιόν αγοράς. Ο 20χρονος άσος, εξάλλου, έχει πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό, καθώς τα τελευταία χρόνια βρισκόταν υπό παρακολούθηση από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Οι απαντήσεις του «τριφυλλιού» ήταν αρνητικές. Κυρίως με απόφαση μεγαλομετόχου. «Δεν θέλουμε να φύγει, τον πιστεύουμε, θα πάρει τις ευκαιρίες του» ήταν το μήνυμα του κλαμπ προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Κάπως, έτσι, ο Εμμανουηλίδης παρέμεινε στους «πράσινους», με την προοπτική πως ο σύλλογος θα επενδύσει πάνω του.

ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Στον φετινό Παναθηναϊκό και έπειτα από επτά αναμετρήσεις, όλοι οι ακραίοι επιθετικοί έχουν πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Ο Χατζηγιοβάνης, ο Αϊτόρ, ο Σαβιέρ, ακόμη και ο μέχρι πρότινος «κομμένος», Γιοάν Μολό. Ο μοναδικός που δεν έχει πάρει ευκαιρία, είναι ο Έλληνας επιθετικός. Η μοναδική του παρουσία ήταν ένα εικοσάλεπτο στο Ηράκλειο, στο 2-2 με τον ΟΦΗ στις 18 Οκτωβρίου. Ο Εμμανουηλίδης εκτός από τα άκρα της επίθεσης, μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή από την στιγμή που ο Μπόλονι επιλέγει να παίξει 4-4-2, ωστόσο, μέχρι και σήμερα παραμένει θεατής των παιχνιδιών σε ένα σύνολο που έχει σοβαρό πρόβλημα στην δημιουργία.

Με την διαχείριση που κάνει ο σύλλογος στον ποδοσφαιριστή, κινδυνεύει να τον «κάψει» και να χάσει την ευκαιρία να αναδείξει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή από τα «σπλάχνα» του ως πρωταγωνιστή στην πρώτη ομάδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα