Γκάρι Σούντγκρεν: «Ο Ντάνιελ νιώθει πλέον καλά»

Γκάρι Σούντγκρεν: «Ο Ντάνιελ νιώθει πλέον καλά»

Gazzetta team
Γκάρι Σούντγκρεν: «Ο Ντάνιελ νιώθει πλέον καλά»

bet365

Ο Γκάρι Σούντγκρεν μίλησε για τον γιο του Ντάνιελ και την παρουσία του στον Άρη, για τον παραγκωνισμό του, αλλά και την επιστροφή του με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Metropolis 95.5FM»:

Για το διάστημα που ο Σούντγκρεν έμεινε εκτός: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνει αυτό με τους προπονητές. Ο Ντάνιελ είναι κάλος ποδοσφαιριστής και πλέον είναι μια καλή περίοδος γι αυτόν».

Αν μίλησε μαζί του και για τους λόγους που έγινε αυτό: «Μιλούσαμε καθημερινά, ήταν προβληματισμένος, δεν ένιωθε καλά. Δεν πήρε απαντήσεις αλλά δε σταμάτησε να προσπαθεί. Είναι αλήθεια ότι η ΑΪΚ παίζει με τρεις αμυντικούς αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιζε».

Για τη στάση του Ένινγκ: «Δε θέλω να μιλήσω. Είναι δικό του ζήτημα. Εγώ είπα στον Ντάνιελ να είναι ευγενικός. Αν δεν τον ήθελε ο Ένινγκ, ήταν δικό του πρόβλημα».

Για τον Μάντζιο: «Δεν ξέρω τι του είπε ο Μάντζιος. Συζήτησε μαζί του, ήθελε να μπει στις προπονήσεις ο Ντάνιελ και πλέον νιώθει καλύτερα για τη νέα κατάσταση».

Μπορεί να δείξει τις ικανότητες του: «Ναι. Συμφωνώ ότι έκανε ένα πολύ καλό ματς κόντρα στον Αστέρα. Όταν σου δίνουν τη δυνατότητα να δείξεις τη δουλειά σου αποκτάς αυτοπεποίθηση και ο Ντάνιελ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα