Παναθηναϊκός: Χωρίς Σάντσες και Κουρμπέλη κόντρα στον Απόλλωνα!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σάντσες και Κουρμπέλη κόντρα στον Απόλλωνα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Χωρίς Σάντσες και Κουρμπέλη κόντρα στον Απόλλωνα!

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να εκτίσουν την τιμωρία τους κόντρα στον Απόλλωνα, οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Φακούντο Σάντσες. Χωρίς άλλα προβλήματα η αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη επί της Λαμίας, θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των νικών και να ζευγαρώσει τα «τρίποντα» το απόγευμα της Τρίτης κόντρα στον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και η είδηση έρχεται από την απόφαση του Λάζλο Μπόλονι να δηλώσει τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Φακούντο Σάντσες να εκτίσουν την τιμωρία τους, καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι του Σαββάτου. Τα επόμενα τρία παιχνίδια που ακολουθούν είναι με Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, Ολυμπιακό στο Φάληρο και Παναιτωλικό εντός και ο 67χρόνος κόουτς ήθελε να «καθαρίσουν» οι παίκτες του στο θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι.

Το πρόβλημα για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως δεν έχει άλλο δεξί μπακ, μιας και ο Αντονίτο είναι ανέτοιμος και είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε λύση ανάγκης.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Σάντσες, Μαυρομμάτης. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βέλεθ, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Αντονίτο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Χαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα