Κάργας: Τα γκολ και τα ματς της... ζωής του στο Περιστέρι! (vids)

Νίκος Μαρούδας
Κάργας: Τα γκολ και τα ματς της... ζωής του στο Περιστέρι! (vids)

bet365

Σε αγαπημένο προορισμό του Γιώργου Κάργα εξελίσσεται το Περιστέρι, με τον Έλληνα αμυντικό να έχει να θυμάται πλέον δύο τρομερά γκολ κόντρα στο «αστέρι» στην έδρα του και φυσικά μια σπουδαία πρόκριση στα προκριματικά του Europa League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, πέρασε το περασμένο Σάββατο σχετικά εύκολα από την έδρα του Ατρόμητου με μια άκρως πειστική εμφάνιση. Εκ των πρωταγωνιστών αυτής της αναμέτρησης ήταν και ο Γιάννης Κάργας. Ο Έλληνας αμυντικός, αν κι αγωνίστηκε σε θέση αμυντικού μέσου, ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη κάτι που έπρεπε να... περιμένουμε, μιας και το παιχνίδι ήταν στο Περιστέρι!

Ο 25χρονος αμυντικός, «χτίζει» μια εξαιρετική παράδοση στο Περιστέρι! Μπορεί αυτό το παιχνίδι να ήταν το μόνο από το οποίο φεύγει ως νικητής, όμως σε αυτό το γήπεδο έχει πετύχει τα δύο (από τα τρία) ομορφότερα γκολ της καριέρας του, ενώ έχει πανηγυρίσει και μια ισοπαλία σαν νίκη, καθώς ήταν πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League!

Συνολικά ο Κάργας έχει αγωνιστεί στο Περιστέρι ως αντίπαλος τέσσερις φορές, μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες, αλλά και δύο γκολάρες! Έχει σκοράρει σε όλη την καριέρα του επτά τέρματα και τα δύο όχι απλά είναι στο Περιστέρι, αλλά είναι και τα καλύτερα του. Το πρώτο με Πλατανιά σε μια ήττα 4-1 τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το άλλο είναι αυτό του Σαββάτου με επίσης πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή.

Για την ιστορία, έχει πετύχει ακόμα μια γκολάρα που δεν είναι απέναντι στον Ατρόμητο! Είναι με την φανέλα του Φωστήρα στη Football League. Τα τρία από τα επτά τέρματα που έχει πετύχει λοιπόν ο Κάργας είναι πραγματικά υπέροχα!

Έχει... πληγώσει το «αστέρι» και στην Ευρώπη!

Γυρνάμε τώρα στο καλοκαίρι του 2018. Ο Κάργας, αγωνιζόταν στη Λευκορωσία με την φανέλα της Ντινάμο Μπρεστ. Η τύχη τα φέρνει έτσι που ο Έλληνας αμυντικός θα αντιμετώπιζε ελληνική ομάδα στα προκριματικά του Europa League, κι αυτή η ομάδα ήταν ο Ατρόμητος. Γνωστά πρόσωπα κι επιστροφή στην πατρίδα έστω για ένα ματς.

Ο Ατρόμητος ήταν το φαβορί, αν και είχε στην πλάτη του ήττα με 4-3 στο... τρελό παιχνίδι του Μπρεστ. Στον επαναληπτικό στο Περιστέρι η ομάδα του Κάναντι πήρε το προβάδισμα με σουτάρα του Μανούσου, όμως εκείνη του Κάργα... χτύπησε στο τελευταίο δευτερόλεπτο ισοφάρισε και πήρε την πρόκριση. Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τον Έλληνα αμυντικό να πανηγυρίζει ένα κουβάρι με τους Λευκορώσους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα