ΑΕΚ: Μέσα ο Τσιγκρίνσκι ενόψει Ζόρια

ΑΕΚ: Μέσα ο Τσιγκρίνσκι ενόψει Ζόρια

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μέσα ο Τσιγκρίνσκι ενόψει Ζόρια

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, επέστρεψε κανονικά, όπως αναμενόταν, σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και έτσι τίθεται στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για τον αγώνα με την Ζόρια την Πέμπτη (05/11, 22:00)

Ο Ουκρανός στόπερ απουσίασε από την εντός έδρας ήττα με τη Λέστερ λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στον δικέφαλο, αλλά πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο ματς της ΑΕΚ, με την Ζόρια για το Europa League, μιας και προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Από την άλλη ο Σιμόες, αναμένεται να μπει κι αυτός με την υπόλοιπη ομάδα στην αυριανή (03/11) προπόνηση της ομάδας, ενώ όσον αφορά τον Γκαρσία, ο 22χρονος εξτρέμ είναι σχεδόν έτοιμος και λογικά θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του μετά το ματς με την Ζόρια. Αν και θα ακολουθήσει και έξτρα πρόγραμμα προκειμένου να μπει στο 100% έτοιμος χωρίς κανένα απολύτως φόβο.

Ουσιαστικά το... οπλοστάσιο της ΑΕΚ θα είναι γεμάτο μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες κι έτσι ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους ποδοσφαιριστές του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα