«Πάνοπλη» μετά τη διακοπή η ΑΕΚ, πάει για Ζόρια ο Τσιγκρίνσκι

«Πάνοπλη» μετά τη διακοπή η ΑΕΚ, πάει για Ζόρια ο Τσιγκρίνσκι

Δημήτρης Βέργος
«Πάνοπλη» μετά τη διακοπή η ΑΕΚ, πάει για Ζόρια ο Τσιγκρίνσκι

bet365

Στην ΑΕΚ περιμένουν όλους τους τραυματίες (Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Αλμπάνη) να είναι στη διάθεση του Καρέρα μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Προφυλάσσεται με ΟΦΗ ενόψει Ζόρια ο Τσιγκρίνσκι.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι αρκετές απουσίες ταλαιπώρησαν την ΑΕΚ και τον Μάσιμο Καρέρα το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο τα καλά νέα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι σιγά - σιγά τα προβλήματα μαζεύονται. Στην ΑΕΚ περιμένουν ότι μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες όλοι όσοι απουσιάζουν σήμερα θα είναι ετοιμοπόλεμοι με τον Καρέρα να έχει στη διάθεσή του όλες τις επιλογές του ρόστερ ώστε να εμφανίσει στον αγωνιστικό χώρο την πραγματική ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, οι Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία και Αλμπάνης εκτός απροόπτου θα μπορούν να υπολογίζονται από τον Καρέρα από τις 22 Νοεμβρίου και έπειτα, όταν και ξεκινούν πάλι οι υποχρεώσεις της Ένωσης. Οι πρώτοι που πρόκειται να μπουν στο τελικό στάδιο επιστροφής είναι οι Σιμόες και Αλμπάνης, ενώ έπειτα θα ακολουθήσουν οι Σιμάνσκι και Γκαρσία.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και το ματς της επόμενης Κυριακής (8/11) με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Καρέρα καλείται να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις στο rotation ώστε οι κιτρινόμαυροι να πάνε με όσο καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή γίνεται στη διακοπή. Κάνοντας νίκες δηλαδή τόσο με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όσο και την προσεχή Πέμπτη με τη Ζόρια στην Ουκρανία ψάχνοντας τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο του Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζόρια πηγαίνει και η επιστροφή του Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ απουσίασε από την εντός έδρας ήττα με τη Λέστερ λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στον δικέφαλο. Όπως είναι γνωστό ο «Τσίγκρι» θέλει ειδική διαχείριση και είναι αλήθεια πως είχε φορτωθεί από συνεχόμενα ματς που τον επιβάρυναν. Οι εξετάσεις του είναι καθαρές, αλλά αναμένεται να προφυλαχθεί με τον ΟΦΗ προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι με τη Ζόρια την Πέμπτη στην πατρίδα του.

Τέλος, όσον αφορά τον Γαλανόπουλο, ο Έλληνας διεθνής μέσος συνεχίζει να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον εξαρτάται καθαρά από τον Καρέρα να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ και αν σκοπεύει να του δώσει και λεπτά συμμετοχής. Ο Ιταλός τεχνικός πάντως μιλώντας πριν από μία εβδομάδα είχε τονίσει πως ο Γαλανόπουλος σε ένα διάστημα επτά με δέκα ημερών θα ήταν έτοιμος να αγωνιστεί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τη Λέστερ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους Τσιγκρίνσκι, Γκαρσία, Σιμόες, Σιμάνσκι, Αλμπάνη και Σαρδέλη να συνεχίζουν ατομικό. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το Σάββατο στις 17:00 και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα