Σίλβα: «Μου αρέσει η ομάδα»

Gazzetta team
Σίλβα: «Μου αρέσει η ομάδα»

bet365

Το ντεμπούτο του Σιάντε Σίλβα στον Άρη είχε λάμψη λόγω των περίτεχνων ενεργειών του Πορτογάλου ο οποίος δήλωσε ότι του ταιριάζει η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

Ο 23χρονος Πορτογάλος πήρε (περίπου) τριάντα αγωνιστικά λεπτά στη νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης κι έγινε σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία των «κίτρινων». Μιλώντας στα κανάλια Novasports μετά τη νίκη της ομάδας του είπε ότι… «αισθάνθηκα πολύ όμορφα. Μου αρέσει η ομάδα, θα έλεγα ότι μου ταιριάζει και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα παίξουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς μας είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου, θα δίνω τα πάντα για τη νίκη καθώς θέλω να είμαι σε πολύ καλό επίπεδο».

Ερωτηθείς για την πολύ καλή εμφάνισή της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, είπε: «Ελέγξαμε το παιχνίδι σ’ αυτό το διάστημα και εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου. Δεν μπορείς να παίζεις το ίδιο καλά σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα. Το θέμα είναι ότι σκοράραμε, οι βαθμοί έχουν σημασία γιατί αυτοί μετρούν. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα