Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο ο κεφάτος Βιγιαφάνιες! (pics)

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο ο κεφάτος Βιγιαφάνιες! (pics)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο ο κεφάτος Βιγιαφάνιες! (pics)

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Λαμία και επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 7.5 μήνες! Παραλίγο γκολ και ασίστ.

Ο Λάζλο Μπόλονι όχι μόνο πήρε στην αποστολή τον Λούκας Βιγιαφάνιες για την Λαμία, όπως αναμενόταν, αλλά του έδωσε και χρόνο συμμετοχής στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέρασε στο παιχνίδι στο 88’ αντί του Σαβιέρ και πάτησε ξανά στο χορτάρι μετά από 7.5 μήνες!

Ο «Βίγια», μάλιστα, σε ένα σημείο του αγώνα όπου οι γηπεδούχοι είχαν παραδώσει σώμα και πνεύμα, θα μπορούσε να «γράψει» είτε γκολ, είτε ασίστ! Ο Θεοδωρόπουλος αποκρούει ένα μοναδικό τετ-α-τετ που είχε ο 29χρονος άσος από το ύψος της μικρής περιοχής ενώ στιγμές αργότερα μετά το κόρνερ που εκτέλεσε, ο Μαουρίσιο αμαρκάριστος νικήθηκε και αυτός από τον πορτιέρε των «κυανόλευκων».

Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα