Βιτλής: «Έχουμε αμφιβολίες για το γκολ του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Βιτλής: «Έχουμε αμφιβολίες για το γκολ του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Βασίλης Βιτλής μίλησε για τις αμφιβολίες που υπάρχουν στον Απόλλωνα Σμύρνης για το γκολ του Χασάν που μέτρησε έπειτα από την εξέταση του VAR και για την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Βασίλης Βιτλής μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0:

«Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Γνωρίζαμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα. Έχουμε αμφιβολίες για το γκολ του Ολυμπιακού, οι ειδικοί ξέρουν βέβαια καλύτερα. Η εμφάνιση αυτή μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Είμαστε μια καινούργια ομάδα αλλά μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε και για μας η συνέχεια νομίζω θα είναι θετική. Όσο περισσότερο παίρνω ρυθμό, βρίσκω καλύτερα τα πατήματά μου. Μπορώ να βοηθήσω σε οποιονδήποτε σχηματισμό και ανάλογα τη θέση. Ο προπονητής θα το κρίνει και εγώ είμαι έτοιμος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα