Ντουρμισάι: «Ηταν σαν να χάσαμε»

Ντουρμισάι: «Ηταν σαν να χάσαμε»

Gazzetta team
Ντουρμισάι: «Ηταν σαν να χάσαμε»

bet365

Ο φορ της ΑΕΛ χαρακτήρισε ήττα την ισοπαλία των «βυσσινί» με τον Βόλο, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή
Σαν ήττα χαρακτήρισε ο Φιόριν Ντουρμισάι την αποψινή ισοπαλία της ΑΕΛ στον Βόλο, με αφορμή πως οι αντίπαλοί έπαιζαν με 9 παίκτες και οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ. «Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να καθησυχάζεσαι ποτέ, γνωρίζουμε επίσης ότι ο Βόλος είναι πολύ καλή ομάδα που την σέβονται όλοι. Από την στιγμή που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα κυριαρχήσαμε αλλά σε μια φάση που αδρανήσαμε ο Βόλος το εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε», είπε αρχικά ο νεαρός φορ στη NOVA.
Μετά ρωτήθηκε αν αγχώθηκε η ομάδα του μόλις απέκτησε αριθμητική υπεροχή. «Εγώ όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Αλλά όταν είσαι απ' έξω βλέπεις καλύτερα. Σίγουρα ο κόουτς ξέρει κάτι παραπάνω. Όταν έχει ένα βαθμό στην τσέπη σου από τα προηγούμενα παιχνίδια. Κοιτάς να κλειδώσεις το τρίποντο για να ανεβούμε στην βαθμολογία ίσως καθίσαμε λίγο πίσω και να δεχτήκαμε έτσι το γκολ». Κλείνοντας σχολίασε πως «βγάλαμε πάθος και στηρίζαμε τον συμπαίκτη μας παραπάνω. Για εμάς σήμερα είναι σαν να χάσαμε αλλά σίγουρα και βαθμός μετράει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα