Λόπεθ: «Πιστεύαμε στην ανατροπή»

Λόπεθ: «Πιστεύαμε στην ανατροπή»

Gazzetta team
Λόπεθ: «Πιστεύαμε στην ανατροπή»

bet365

Ο Ισπανός κόουτς του Βόλου τόνισε πως η ομάδα του δεν «έχασε» την πίστη της ακόμη και όταν έμεινε με 9 παίκτες κόντρα στην ΑΕΛ

Ο Βόλος δεν έχασε από την ΑΕΛ (1-1) παρότι τελείωσε το ματς με 9 παίκτες και ο Ανχελ Λόπεθ στάθηκε στη θέληση των παικτών του. «Πήραμε ένα βαθμό και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, μετά την αποβολή δύο παικτών, είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι τέτοιο. Έχουμε 12 πόντους. Ισοφαρίσαμε με έναν παίκτη λιγότερο. Στο πρώτο μισό είχαμε πέντε ευκαιρίες, αν δεν σκοράρεις έτσι, μετά είναι πρόβλημα. Μετά είχαμε κάποια προβλήματα, δεχθήκαμε το γκολ, δυσκόλεψαν τα πράγματα και μετά που μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά πρέπει να μείνουμε σε αυτό, ότι πήραμε το βαθμό. Αυτή τη νοοτροπία δείχνουμε, όπως και με τον Παναθηναϊκό, δεν παραδοθήκαμε, οι παίκτες επέστρεψαν , μετά που μείναμε και με εννιά παίκτες, οι παίκτες μου έρχονταν και μου έλεγαν να συνεχίσουμε και θα το γυρίσουμε», είπε αρχικά στη NOVA.

Για τον Γκαραραβέλη σχολίασε πως ««είμαι χαρούμενος για εκείνον, είχε απίστευτη απόδοση στα τελευταία παιχνίδια. Τα λάθη συμβαίνουν, έχει καλή νοοτροπία, δεν έχω κάτι άλλο να πω, μπορεί να συμβεί σε κάθε ποδοσφαιριστή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα