ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Πάμπλο Γκαρσία (pics & vid)

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Πάμπλο Γκαρσία (pics & vid)

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Πάμπλο Γκαρσία (pics & vid)

bet365

O Ουρουγουανός τεχνικός έκανε την πρώτη προπόνηση με την ομάδα του «Δικεφάλου» στο Αγρίνιο ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική της Superleague Interwetten.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το Σάββατο (31/10) την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στο προπονητικό τιμ της ομάδας, με τον Ουρουγουανό και τους υπολοίπους συνεργάτες να πραγματοποιούν το απόγευμα της Παρασκευής (30/10) την πρώτη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Αγρινίου.

«Είναι μια νέα μέρα…» σχολίασε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην σχετική ανάρτηση της στα social media, ενώ σήμερα ο Γκαρσία, μετά την τελευταία προπόνηση, θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

«Πρέπει να είστε μάγκες, μάγκες εδώ μέσα (σ.σ. στο χορτάρι). Δεν θέλω να μιλήσω πολύ τώρα. Είστε κουρασμένοι από το ταξίδι, θέλω απλά να σας καλωσορίσω. Πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας. Άλλο η Ελλάδα, άλλο η Ευρώπη. Πρέπει να έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας ότι όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν. Εδώ δίνουμε κάθε μέρα εξετάσεις. Το πιο σημαντικό είναι το μυαλό, να μην υπάρχει χαλαρότητα. Έχετε ποιότητα, τα έχετε όλα. Μου αρέσει να παίζουμε καλή μπάλα γιατί έχουμε ποιότητα. Αλλά θέλω να είμαστε επιθετικοί, να πιέζουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε», είπε ο Γκαρσία απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του.

Δείτε ΕΔΩ το video από την «πρώτη» προπόνηση του νέου προπονητικού τιμ μέσα από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα