ΑΕΛ: Στην αποστολή Ντουρμισάι, Μιχαήλ

Gazzetta team
ΑΕΛ: Στην αποστολή Ντουρμισάι, Μιχαήλ
Οι «βυσσινί» έχουν επιστροφές για το ματς με τον Βόλο, όπου ενδέχεται να ντεμπουτάρει ο Γιουνές. Εκτός έμεινε ο Τρούγιτς.

Επιστροφές μετρά ο Μιχάλης Γρηγορίου για το αυριανό (31/10) ματς με τον Βόλο. Ο κόουτς της ΑΕΛ υπολογίζει και πάλι στους Ντουρμισάι, Μιχαήλ που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς, όμως νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Αλί Γκαζάλ, Τρούγιτς (ξέχωρα από τον μακροχρόνια απόντα Νούνιτς).

Εκτός είναι και ο Φουρκιώτης που υπηρετεί τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις ως πεζοναύτης και έχει υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο με την Εθνική Ενόπλων με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες ανά την Ελλάδα, όπως και οι Γλυνός, Γκοτζαμανίδης, Χαλάτσης, Ζαχαράκης, Σουλούκος, Κοτσιανούλης, Δάκτυλας, Λουφάκης και Στοΐνοβιτς για λόγους τακτικής

Η αποστολή των «βυσσινί» για τους οποίους ενδέχεται να ντεμπουτάρει ο Γιουνές είναι η εξής: Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Στελιάνο, Σεσέροβιτς, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιάς, Πινακάς, Τόρζε, Πλατέλλας, Γιουνές, Ζίζιτς και Ντουρμισάι.

SUPERLEAGUE NEWS FEED