Παναθηναϊκός: Βιγιαφάνιες, η επιστροφή!

Παναθηναϊκός: Βιγιαφάνιες, η επιστροφή!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Βιγιαφάνιες, η επιστροφή!

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην ομάδα τη φετινή σεζόν! Μέσα και ο Σαβιέρ, πρόλαβε ο Αλεξανδρόπουλος.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Λαμία και ο Λάζλο Μπόλονι παίρνει κανονικά μαζί του τον Λούκας Βιγιαφάνιες στην Φθιώτιδα!

Ο Αργεντινός συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή του για πρώτη φορά από την ημέρα της επιστροφής του στην ομάδα, αν και ο Ρουμάνος τεχνικός ξέρει ότι δεν θα πρέπει να ρισκάρει μαζί του και φυσικά αν κληθεί ν' αγωνιστεί, να του δώσει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Παρών στην αποστολή είναι και ο Σαβιέρ που μέσα στην εβδομάδα επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ, μετά και την παρουσία του στο κανονικό πρόγραμμα από την Πέμπτη, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται στη διάθεση του Μπόλονι έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Οι «πράσινοι» έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό για τους Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ιωαννίδη, Χατζηθεοδωρίδη, θεραπεία οι Αγιούμπ, Μπουζούκης, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Μαυρομμάτης. Κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.

Διαβάστε επίσης:

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα στη Λαμία. #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #LAMPAO #squadlist #slgr

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα