Άρης: Ο Μάντζιος άλλαξε το πλάνο του

Gazzetta team
Άρης: Ο Μάντζιος άλλαξε το πλάνο του

bet365

Το ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα (1/11, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης» άλλαξε το πλάνο του Άκη Μάντζιου καθώς έβαλε περισσότερη τακτική στη σημερινή (29/10) προπόνηση.

Η κατάσταση που βιώνει ο Άρης δεν είναι απλά ασυνήθιστη, αλλά πρωτόγνωρη καθώς κανείς δεν γνωρίζει αν θα γίνει ο αγώνας της Κυριακής (1/11) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης». Υπάρχει πρόθεση τροποποίησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής αλλά αυτή... σκοντάφτει στην αντίθετη άποψη που κατέθεσαν οι λοιμωξιολόγοι. Ο Άκης Μάντζιος πάντως, δεν είναι σε θέση να ξέρει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του. Το βέβαιο είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσβλήθηκαν από κορονοϊό και φυσικά ήδη είναι σε καραντίνα μίας εβδομάδας. Υπάρχει όμως και ανησυχία για τυχόν διασπορά του ιού και φυσικά διόγκωσης του προβλήματος. Θα το μάθει στη διάρκεια της ημέρας καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ COVID 19 στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, πλην ασφαλώς των παικτών που είχαν θετικό δείγμα.

Λόγω της πιθανότητας διεξαγωγής του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, σήμερα (29/10) ο Έλληνας τεχνικός τροποποίησε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του. Το αρχικό περιλάμβανε περισσότερο ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τελικώς όμως παίκτες και τεχνικό επιτελείο έδωσαν βάση σε ασκήσεις τακτικής. Στο ενδεχόμενο κανονικής διεξαγωγής του αγώνα, ο Άκης Μάντζιος θα πρέπει να βρει τρόπους να καλύψει τις απουσίες των πέντε ποδοσφαιριστών, κυρίως όμως κάλυψης του προβληματικού τελευταίου (περίπου) 15ημέρου όπου το πλάνο των προπονήσεων προσαρμόστηκε στο γεγονός της ύπαρξης πολλών κρουσμάτων και περιλάμβανε κυρίως την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης των παικτών.

Το θετικό για τον 51χρονο τεχνικό ήταν ότι ο Λούκας Σάσα ανέβασε ρυθμούς δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στη μέση, πράγμα που σημαίνει ότι στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα θα έχει θέση στο πλάνο του προπονητή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα