ΠΑΟΚ: Στη Βραζιλία ο μάνατζερ του Αμπέλ Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Στη Βραζιλία ο μάνατζερ του Αμπέλ Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Στη Βραζιλία ο μάνατζερ του Αμπέλ Φερέιρα

bet365

Στη Βραζιλία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο ατζέντης του Αμπέλ Φερέιρα, Ούγκο Καζούδα «φουντώνοντας» τις φήμες που προέρχονται από την «χώρα του καφέ» περί συμφωνίας του 41χρονου τεχνικού με την Παλμέιρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος ατζέντης, ο οποίος είναι γιος του βετεράνου τεχνικού Μανουέλ Καζούδα διατηρεί στενούς δεσμούς με την χώρα της Λατινικής Αμερικής και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος ανήκει στο πελατολόγιο του ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βάσκο Ντα Γκάμα, ενώ τον ακολούθησε στον ίδιο σύλλογο και ο Μάτος.

Ο Καζούδα βρίσκεται στο Ρίο ντε Ζανέιρο και εκτιμάται πως έχει επαφές και με την διοίκηση της Παλμέιρας, αναφορικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Αμπέλ Φερέιρα την ομαδα του Σάο Πάουλο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την ομάδα του Σάο Πάουλο και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το αποψινό ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γρανάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα