«Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ο νέος τεχνικός της Παλμέιρας με 600.000 ευρώ»

«Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ο νέος τεχνικός της Παλμέιρας με 600.000 ευρώ»

Gazzetta team
«Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ο νέος τεχνικός της Παλμέιρας με 600.000 ευρώ»

bet365

Στην Βραζιλία πλέον το έχουν σίγουρο πως ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το ματς με την Γρανάδα θα ανακοινωθεί από την Παλμέιρας. Τα λεφτά και η σύνδεση με τον Ζεσούς.

ΑΕΚ - Λέστερ: Οι αποδόσεις που έψαχνες βρίσκονται εδώ! |21+

Βίντεο στο Youtube. Αναλύσεις των συστημάτων του. Πόσα γκολ έχουν σημειώσει οι ομάδες του. Στην Βραζιλία δεν κάνουν λόγο για απλά μία προφορική συμφωνία, αλλά το έχουν σίγουρο. «Καλώς ήρθες Αμπέλ», είναι ο τίτλος στα περισσότερα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί στο YouTube από φιλάθλους της Παλμέιρας. Ομως και τα ρεπορτάζ από την Βραζιλία το έχουν δεδομένο. Ο Αμπέλ Φερέιρα θα είναι ο νέος τεχνικός της Παλμέιρας.

«Η Παλμέιρας περιμένει το ματς του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα για να ολοκληρώσει τα τυπικά με τον Αμπέλ Φερέιρα και να τον ανακοινώσει», έγραφαν αρκετά ΜΜΕ και πρόσθεταν

«Τελικά η Παλμέιρας θα δώσει μόλις το 10% από τα λεφτά που ζήταγε αρχικά ο ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα ζήταγε 6.000.000 ευρώ αλλά τελικά η συμφωνία έκλεισε στις 600.000 ευρώ».

Ταυτόχρονα σε όλα τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία αναφέρονται στον Αμπέλ Φερέιρα ως τον άνθρωπο που στέρησε το Champions League από τον Ζεσούς μιας και τον απέκλεισε στα προκριματικά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα