Άρης: Νέο τεστ COVID-19 και περιμένει τη Λίγκα

Gazzetta team
Άρης: Νέο τεστ COVID-19 και περιμένει τη Λίγκα

bet365

Σήμερα (29/10) θα αποκτήσουν στον Άρη σαφή εικόνα για τον αριθμό των παικτών που έχουν προσβληθεί από COVID-19 καθώς θα υποβληθούν στο σχετικό τεστ άπαντες, πλην των πέντε που είχαν θετικό δείγμα την Τρίτη (27/10).

Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εφαρμόζει η διοργανώτρια αρχή, στην περίπτωση που εντοπιστούν τουλάχιστον τρία κρούσματα σε ποδοσφαιριστές αυτομάτως αναβάλλεται ο αγώνας της ομάδας και φυσικά η τελευταία υποχρεούται να ακολουθήσει όλα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο. Ωστόσο, λόγω των διαδοχικών κρουσμάτων στις ομάδες και του κινδύνου να τιναχθεί στον αέρα το οργανόγραμμα του Πρωταθλήματος, η διοργανώτρια αρχή εξετάζει το ενδεχόμενο τροποποίησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου και για την ακρίβεια, να αυξήσει τον αριθμό των κρουσμάτων που θα οδηγεί στην υποχρεωτική αναβολή ενός αγώνα. Δηλαδή, να «απαιτούνται» περισσότερα από τρία κρούσματα ποδοσφαιριστών. Βέβαια, για να υπάρξει τροποποίηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου θα πρέπει να προηγηθεί η σύμφωνη γνώμη του ΕΟΔΥ. Στην παρούσα στιγμή, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για να καταλήξουν στο πλάνο που θα ισχύσει ενόψει και της αγωνιστικής του προσεχούς διημέρου.

Αυτό σημαίνει ότι στον Άρη δεν γνωρίζουν αν θα υποχρεωθούν να παίξουν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή (1/11). Οι «κίτρινοι» συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τα πέντε θετικά δείγματα ποδοσφαιριστών οι οποίοι υποχρεούνται να μείνουν εκτός κάθε δραστηριότητας έως και την Τρίτη (3/11). Αν υπάρξει αύξηση κρουσμάτων, θα διαπιστωθεί στη διάρκεια της ημέρας (29/10) καθώς θα υποβληθούν σε τεστ COVID-19 όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος πλην των πέντε που είχαν θετικό δείγμα πριν από 48 ώρες. Είναι ευνόητο ότι υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της ομάδας γιατί ο ένας από τους συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν προσβλήθηκαν από τον ιό, διαπιστώθηκε «θετικός» στο τεστ της περασμένης Τρίτης (27/10), πράγμα που σημαίνει ότι συμμετείχε στις προπονήσεις έως τα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα