Παντελίδης: «Τρομερός επαγγελματίας ο Μπρούνο Γκάμα»

Παντελίδης: «Τρομερός επαγγελματίας ο Μπρούνο Γκάμα»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Τρομερός επαγγελματίας ο Μπρούνο Γκάμα»

bet365

Ο παλιός γυμναστής του Άρη, Σάκης Παντελίδης, μίλησε για τον επαγγελματισμό του Μπρούνο Γκάμα στο διάστημα της απουσίας του Πορτογάλου λόγω τραυματισμού, αναφέρθηκε και στην αλλαγή της αγωνιστικής ζωής των παικτών λόγω του κορονοϊού.

Ο Σάκης Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» και αναφερόμενος στην ιδιάζουσα περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα είπε ότι… «είναι ένας τρομερά πειθαρχημένος και πραγματικός επαγγελματίας. Δεν είναι τυχαία η ικανότητα του, όπως και το υψηλό επίπεδο ποιότητας. Ο Μπρούνο ακολούθησε πιστά όσα έπρεπε να κάνει, έβαζε όμως κομμάτια προπόνησης που ήταν υπεράνω του οργανογράμματος. Η προσπάθειά του ανταμείβεται στο γήπεδο. Το δύσκολο κομμάτι σ’ έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό σαν αυτό που είχε υποστεί ο Μπρούνο είναι ο αποθεραπεία καθώς εξαρτάται από τις αντοχές του παίκτη. Κάθε μέρα υπάρχει κι ένα πλάνο κι όταν δεν μπορείς να ακολουθήσεις το πλάνο της ημέρας, αυτό μπορεί να σε πάει πίσω. Ο Μπρούνο ήταν επαγγελματίας σε όλα του, γι’ αυτό θεωρώ ότι ο Άρης πήρε πολύ σωστή απόφασή με την ανανέωση της συνεργασίας. Φαίνεται εξάλλου και στο γήπεδο».

Ο Σάκης Παντελίδης χαρακτήρισε πολύ ιδιαίτερες τις συνθήκες δουλειάς ενός παίκτη υπολογίζοντας την καθυστερημένη ολοκλήρωση των περσινών Πρωταθλημάτων, την ελλιπή προετοιμασία και φυσικά την επίδραση του κορονοϊού. Ρωτήθηκε για τις επιπτώσεις που έχει στη ζωή του αθλητή η προσβολή από τον κορονοϊό. «Σίγουρα μειώνει παραμέτρους της φυσικής κατάστασης. Μπορεί στην προπόνηση να βγάζει το πρόγραμμα αλλά στον αγώνα όπου η ένταση είναι μεγαλύτερη όπως και η απαίτηση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να το καταφέρει. Θέλει μεγάλη προσπάθεια αλλά και προσοχή. Δεν είναι τυχαίοι οι τραυματισμοί των παικτών. Έχουν να κάνουν με τις όλες συνθήκες που επικρατούν από την περασμένη άνοιξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα