Βόλος: Σίγουρα δύο εβδομάδες εκτός ο Τέκιο, μπήκε ο Τσοκάνης

Βόλος: Σίγουρα δύο εβδομάδες εκτός ο Τέκιο, μπήκε ο Τσοκάνης

Gazzetta team
Βόλος: Σίγουρα δύο εβδομάδες εκτός ο Τέκιο, μπήκε ο Τσοκάνης

bet365

Ο Τέκιο αναμένεται να είναι ξανά έτοιμος για τον Βόλο μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Διαθέσιμος ενόψει ΑΕΛ ο Τσοκάνης.

Τις υπηρεσίες του Τέκιο θα στερηθεί σίγουρα για τα παιχνίδια με ΑΕΛ (εντός) και Αστέρα Τρίπολης (εκτός) ο Βόλος. Ο Ισπανός δεξιός μπακ τραυματίστηκε στον ιγνυακό τένοντα στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως πρόκειται να είναι έτοιμος πλέον για το διάστημα μετά τη διακοπή των αγώνων των Εθνικών ομάδων.

Πάντως ο Άνχελ Λόπεθ ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΛ που ακολουθεί θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τάσου Τσοκάνη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε αποκομίσει στον προσαγωγό και μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Αντίθετα εκτός κανονικού προγράμματος παραμένει ο Έρικ Γέντρισεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα