Ολυμπιακός: Νέα συμβόλαια για τον Μασούρα και τον Ραντζέλοβιτς

Ολυμπιακός: Νέα συμβόλαια για τον Μασούρα και τον Ραντζέλοβιτς

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Νέα συμβόλαια για τον Μασούρα και τον Ραντζέλοβιτς

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει δρομολογήσει το νέο συμβόλαιο του Έλληνα εξτρέμ έως το 2024, όπως και του Ραντζέλοβιτς ενώ εκτός από τους Μπα, Καμαρά αλλά και Σισέ έχει ρίξει το βάρος και στον Ελ Αραμπί.
Ο 26χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός στον Ολυμπιακό έχει 17 γκολ και 7 ασίστ σε 75 αγώνες. Το νέο συμβόλαιο του Μασούρα είναι γεγονός και θα έχει ισχύ έως το 2024 και φυσικά με αυξημένες απολαβές. Θετική εξέλιξη υπάρχει και για το νέο συμβόλαιο του Ραντζέλοβιτς, που το προηγούμενο συμβόλαιό του ήταν έως το 2023. Και για τον Σέρβο υπάρχει αναβάθμιση σε ότι αφορά στο οικονομικό σκέλος.
Εκτός των δύο παραπάνω ο Ολυμπιακός έχει δώσει μεγάλη προτεραιότητα και στο νέο συμβόλαιο του Ελ Αραμπί. Όπως και σε αυτά των Καμαρά, Μπα αλλά και του Σισέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα