ΟΦΗ: Αναμονή με Ναμπί για το αν θα υποβληθεί σε επέμβαση

Gazzetta team
ΟΦΗ: Αναμονή με Ναμπί για το αν θα υποβληθεί σε επέμβαση

bet365

Στον ΟΦΗ παραμένει η αγωνία προκειμένου να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα του Αντίλ Ναμπί έχει να κάνει με τον χιαστό του και αν θα υποβληθεί τελικά σε χειρουργική επέμβαση.

Στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας βρίσκονται σε αγωνία σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του Ναμπί, ο οποίος ίσως έχει υποστεί ρήξη χιαστών στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο, ακόμα δεν μπορεί να παρθεί οριστική απόφαση για να μπει στο χειρουργείο. Στο γόνατο του παίκτη υπάρχει ένα οίδημα το οποίο δεν επιτρέπει ακόμα ασφαλή διάγνωση από το ιατρικό επιτελείο και θα πρέπει να ξεπρηστεί το σημείο προκειμένου να φανεί αν το πρόβλημα έχει να κάνει με τον χιαστό ή με το μόσχευμα από το χειρουργείο που είχε κάνει ο Ναμπί το 2013.

Έτσι στον ΟΦΗ θα χρειαστούν να περιμένουν ακόμα πέντε μέρες μέχρι να ξεπρηστεί ώστε να είναι απόλυτα σίγουροι πριν παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει νέα κλινική εξέταση και μέχρι τότε ο Ναμπί θα ακολουθεί συντηρητική θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα