Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι της ΑΕΚ, όχι όμως και του Ατρόμητου» (vid)

Gazzetta team
Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι της ΑΕΚ, όχι όμως και του Ατρόμητου» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ σχολίασε τις αποφάσεις που πήραν οι διαιτητές της Super League στα ματς του τριημέρου στη μεγάλη κατηγορία
Για ακόμη μία αγωνιστική ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε τις αποφάσεις που πήραν οι ρέφερι στα ματς της Super League του περασμένου τριημέρου.
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΕΔ πως σωστά καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών στην ανατροπή του Χνιντ από τον Χουτεσιώτη μέσω του οποίου η Ενωση άνοιξε το σκορ με τον Ανσαριφάρντ, όμως στο ίδιο ματς θα έπρεπε μετά να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Ιρανός στράικερ της ΑΕΚ, σε μία φάση όπου έκανε φάουλ στον Κάργα.
Στα υπόλοιπα ματς...
α) ο Αγγλος αρχιδιαιτητής στάθηκε στον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών στον αγώνα του Περιστερίου, όπου ο Μανούχος υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου και κατά του Παναιτωλικού για ανατροπή του Ρισβάνη. Για τη συγκεκριμένη φάση σχολίασε ότι ορθώς ο VAR του συνέστησε να τη δει, καθώς σωστά υπήρχαν ενστάσεις και τελικά τόνισε πως η απόφαση (πέναλτι) που ελήφθη δεν ήταν σωστή.
β) Για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Αστέρα στο ματς με τον ΟΦΗ (μονομαχία Μπαράλες - Σελίμοβιτς) και προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Σίμου και του Μιχάλη Μπούση ο Κλάτενμπεργκ είπε ότι σωστά καταλογίστηκε από τον ρέφερι Παπαδόπουλο.
γ) Για το ματς Παναθηναϊκός - Βόλος 1-1 ο Κλάτενμπεργκ είπε ότι σωστά δεν καταλογίστηκε πέναλτι από τον ρέφερι Τάσο Παπαπέτρου στη μονομαχία Σάντσες - Ουάρντα και ότι επίσης σωστά καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού σε χέρι του Σάντσες από σουτ του... (συνεπώνυμου) Φακούντο Σάντσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα