Καρέρα: «Η ομάδα μας υπέφερε, μας ταιριάζει το 4-2-3-1»

Καρέρα: «Η ομάδα μας υπέφερε, μας ταιριάζει το 4-2-3-1»

Gazzetta team
Καρέρα: «Η ομάδα μας υπέφερε, μας ταιριάζει το 4-2-3-1»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε πως η ΑΕΚ υπέφερε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και πως το 4-2-3-1 ταιριάζει στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Η ομάδα υπέφερε πάρα πολύ, πάλεψε, αγωνίστηκε. Ήταν μια πολύ καλή ομάδα, ένας δύσκολος αγώνας, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το 4-2-3-1 που επέλεξε: «Είναι μια γρήγορη ανάπτυξη που κάναμε, αυτό το σύστημα δουλεύουμε, αυτό παίζουμε, το γνωρίζουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο.

Σίγουρα, αυτό το σύστημα μας ταιριάζει περισσότερο, βέβαια στο ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάζουμε συνέχεια τα συστήματα. Ανάλογα τι δείχνουν οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουμε να είμαστε καλοί στο γήπεδο».

Για τα γκολ που δέχτηκε αλλά δεν μέτρησαν: «Είμαστε τυχεροί που δεν δεχτήκαμε τα γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στις στατικές φάσεις, πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα