Ο Ολυμπιακός σκοράρει κάθε 28 λεπτά με Ελ Αραμπι και Χασάν μαζί στο γήπεδο!

Ο Ολυμπιακός σκοράρει κάθε 28 λεπτά με Ελ Αραμπι και Χασάν μαζί στο γήπεδο!

Γιώργος Ντυμένος
Ο Ολυμπιακός σκοράρει κάθε 28 λεπτά με Ελ Αραμπι και Χασάν μαζί στο γήπεδο!

bet365

Από τον περασμένο Γενάρη ο Μαροκινός και ο Αιγύπτιος έχουν συνυπάρξει σε 12 ματς στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα και οι Πειραιώτές διατηρούν ανέπαφη την εστία τους
Η Μαρσέιγ ήταν το πρώτο «θύμα» του Ολυμπιακού στο φετινό του... ταξίδι στους ομίλους του Champions League και αν κάτι χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» στο 1-0 της πρεμιέρας ήταν πως όχι μόνο δεν «φοβήθηκαν» το ματς αλλά «κυνήγησαν» τη νίκη. Δεν είναι τυχαίο πως στο 84' της αναμέτρησης ο Χασάν πέρασε στο πλευρό του Ελ Αραμπί, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με δύο φορ και στο τέλος δικαιώθηκαν, αφού στις καθυστερήσεις ο Αιγύπτιος στράικερ έλυσε τον... γόρδιο δεσμό και ήταν εκείνος που κούνησε πλεκτό.
Αυτόματα δόθηκε συνέχεια σε ένα σερί που δεν περνά απαρατήρητο, αν ανατρέξουμε στο τι κάνουν με τα «9άρια» τους ταυτόχρονα στο γήπεδο, από τον περασμένο Γενάρη οπότε ο Χασάν επέστρεψε στο λιμάνι, όπου ήδη ανέτειλε το άστρο του Μαροκινού.
Εκτοτε έχουν συνυπάρξει σε 12 αγώνες στην κορυφή της επίθεσης και τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά. Χωρίς να υπολογίζονται οι καθυστερήσεις των 5 εξ' αυτών που τελείωσαν με εκείνους στο χορτάρι, έχουν αγωνιστεί ταυτόχρονα σε 375 αγωνιστικά λεπτά και το επιμέρους σκορ του συγκεκριμένου διαστήματος είναι 13-0 υπέρ του Ολυμπιακού!
Δηλαδή οι πρωταθλητές δεν έχουν δεχθεί γκολ, ενώ οι εκείνοι το συγκεκριμένα διάστημα πέτυχαν τα 8 από τα 13 τέρματά τους.
Αν κάνουμε τις σχετικές διαιρέσεις θα δούμε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται για να σκοράρει με Ελ Αραμπί και Χασάν μαζί στο γήπεδο περίπου 28 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ένας εκ των δύο βρίσκει δίχτυα κάθε 47, «χοντρικά» ένα ημίχρονο.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα