ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία Κρέσπο και Ελ Καντουρί (vid)

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία Κρέσπο και Ελ Καντουρί (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία Κρέσπο και Ελ Καντουρί (vid)

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αντίθετα ο Κάρολ Σφιντέρσκι δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή (25/10).

Η προπόνηση της Κυριακής (25/10) συνδυάστηκε με καλές ειδήσεις, που έχουν να κάνουν με την παρουσία του Χοσέ Κρέσπο και του Ομάρ Ελ Καντουρί σ’ ένα κομμάτι του προγράμματος.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ξεκίνησε την Κυριακή (25.10) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Γρανάδα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Η προπόνηση της Κυριακής ξεκίνησε με δουλειά στη φυσική κατάσταση μέσα από δρομικές ασκήσεις και ανοίγματα. Στη συνέχεια ακολούθησαν μαθήματα τακτικής με ασκήσεις και δίτερμα.

Ο Χοσέ Κρέσπο έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ μέρος αυτού ακολούθησε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί , που στη συνέχεια έκανε ατομικό.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές. Ο Πολωνός ωστόσο νιώθει ενοχλήσεις γι’ αυτό έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Τη Δευτέρα (26.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα