Βόλος: Χάνει την ΑΕΛ ο Τέκιο

Βόλος: Χάνει την ΑΕΛ ο Τέκιο

Gazzetta team
Βόλος: Χάνει την ΑΕΛ ο Τέκιο

bet365

Ο Ισπανός δεξιός μπακ τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και δεν θα είναι διαθέσιμος σίγουρα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Αναμένεται να επιστρέψει ο Τσοκάνης.

Συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν έδωσε ο Βόλος στο ΟΑΚΑ φεύγοντας στις καθυστερήσεις με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στο 73' έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Τέκιο λόγω τραυματισμού. Ο Ισπανός δεξιός μπακ θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο Τέκιο θα χάσει σίγουρα την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό.

Αντίθετα αυτός που αναμένεται να επιστρέψει για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο Τάσος Τσοκάνης. Ο Έλληνας μέσος έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τον Παναθηναϊκό λόγω προβλήματος στον προσαγωγό. Μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και εκτός απροόπτου θα επανέλθει στα πλάνα του Άνχελ Λόπεθ. Ο Ισπανός προπονητής θα υπολογίζει ξανά και τον Χουάν Περέα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε το Σάββατο λόγω του ειδικού όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του μιας και παίζει ως δανεικός από τους «πράσινους».

Όσον αφορά τον Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στον αυχένα. Θα φανεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αν καταφέρει να τις ξεπεράσει για να μπει και αυτός στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα