Άρης: Προπονήθηκαν κανονικά οι υγιείς πριν το ρεπό της Δευτέρας

Άρης: Προπονήθηκαν κανονικά οι υγιείς πριν το ρεπό της Δευτέρας

Gazzetta team
Άρης: Προπονήθηκαν κανονικά οι υγιείς πριν το ρεπό της Δευτέρας

bet365

Με πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, στο αθλητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου. Δεν πήραν μέρος όσοι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.

Οπως στην προπόνηση του Σαββάτου (24/05) έτσι και σήμερα (25/10) δεν προπονήθηκαν όσοι είχαν διαγνωστεί πριν από λίγες ημέρες θετικοί στον κορονοϊό, με τους υπόλοιπους να συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μιας και την Δευτέρα (24/10) έχουν ρεπό.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στην προπόνηση της Κυριακής, όπως και στη χθεσινή, δεν πήραν μέρος όσοι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τρίτη (27/10). Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο «Δασυγένειο».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα