Άρης: Ανεβαίνουν σταδιακά ξανά οι ρυθμοί

Άρης: Ανεβαίνουν σταδιακά ξανά οι ρυθμοί

Gazzetta team
Άρης: Ανεβαίνουν σταδιακά ξανά οι ρυθμοί

bet365

Σταδιακά αρχίζουν και ανεβάζουν στροφές οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά τα νέα αποτελέσματα για τον κορονοϊού που βγήκαν αρνητικά.
Την Παρασκευή (23/10) τα αποτελέσματα των τεστ που υποβλήθηκαν οι «κίτρινοι» έδειξαν πως δεν υπήρξε διασπορά του ιού στην ομάδα. Ετσι, οι ποδοσφαιριστές του Α​ρη, το πρωί του Σαββάτου (24/10) συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.
Βέβαια, όσοι ήταν θετικοί στον Covid-19 δεν συμμετείχαν στην προπόνηση. Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Τρίτη (27/10) έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν νέα τεστ σε όσους διαγνώστηκαν θετικοί και βρίσκονται σε καραντίνα.
Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:
«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, στην οποία δεν πήραν μέρος όσοι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ. Αύριο, Κυριακή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα