Παναθηναϊκός: Εκνευρισμός στ' αποδυτήρια, σκασμένοι οι αρχηγοί

Παναθηναϊκός: Εκνευρισμός στ' αποδυτήρια, σκασμένοι οι αρχηγοί

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Εκνευρισμός στ' αποδυτήρια, σκασμένοι οι αρχηγοί

bet365

Πέρα από την έντονη απογοήτευση για το νέο κακό αποτέλεσμα στο ματς με τον Βόλο, στ' αποδυτήρια του Παναθηναϊκού υπάρχει πλέον εκνευρισμός για τα πράγματα που δεν βγαίνουν στο χορτάρι... Παρατηρήσεις από Μπόλονι, σκασμένοι οι Κουρμπέλης και Διούδης.

Άρσεναλ - Λέστερ: Οι αποδόσεις που έψαχνες βρίσκονται εδώ! |21+

Το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα τον θέλει να μην έχει καταφέρει να πάρει ούτε μια νίκη στα πρώτα πέντε παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βόλος έγινε ακόμα μια ομάδα που καταφέρνει να πάρει κάτι από ματς με τους «πράσινους», σκόραρε στις καθυστερήσεις και έφυγε με βαθμό από την Αθήνα, ενισχύοντας τον προβληματισμό στο «τριφύλλι».

Στ' αποδυτήρια της ομάδας και πέρα από την έντονη απογοήτευση, υπάρχει εκνευρισμός για το γεγονός πως οι «πράσινοι» πληρώνουν πάντοτε τα λάθη τους και δεν μπορούν να ξεφύγουν από αυτά για να πάρουν ένα «τρίποντο» και να επέλθει ηρεμία...

Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε αρκετές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του μόλις επέστρεψε στ' αποδυτήρια μετά το flash interview στη λήξη του αγώνα, ενώ, οι αρχηγοί Κουρμπέλης και Διούδης, δεν μπορούσαν να διανοηθούν αυτό που συμβαίνει και ήταν σκασμένοι...

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα